Voorwaarden

Alle behandelingen ondergaat u op eigen risico;.

Indien u niet kunt komen, dient u 24 uur van te voren uw afspraak te annuleren. Dit kunt u telefonisch doen of via de mail info@bijtanja.com. Als u dit niet tijdig doet zijn wij genoodzaakt om de kosten bij u in rekening te brengen. Er is immers tijd voor u gereserveerd;

Bij vragen en/of problemen stellen wij het op prijs dat u dit eerst aan ons laat weten, zodat er naar een passend antwoord gekeken kan worden;

Betalingen dienen direct na de behandeling gedaan te worden;

Alle informatie die op deze website wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, behandelingen en producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Zij is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist.

De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie.

Voordat u met het gebruik van voedingssupplementen begint, dient u dit met uw arts of specialist te overleggen. Dit geldt uitdrukkelijk wanneer u reeds medicijnen gebruikt of onder medische behandeling bent.

Ondanks de zuiverheid van een supplement kan er sprake zijn van optredende neveneffecten. Ieder persoon is immers uniek. Zoals veel mensen bepaalde voeding niet goed verdragen door intolerantie of allergie, zo kan ook een voedingssupplement door sommigen slecht verdragen worden.Bij Tanja stelt daarom uitdrukkelijk dat het gebruik van voedingssupplementen voor eigen risico is.

Voordat u gekochte producten gebruikt, dient u eerst de informatie op de verpakking aandachtig door te lezen.

Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.