Access Bars

Wil jij : Rust en ruimte in je hoofd; Beter slapen en meer innerlijke rust; Meer energie;  Vanuit je kern en intuïtie durven leven; Meer zelfvertrouwen?

Acces Bars is het resetten van het lichaam, zodat er rust, ruimte en ontspanning ontstaat. Dit resetten gebeurt op een hele zachte manier, namelijk door de vingertoppen op specifieke punten (de bars genoemd) op het hoofd te plaatsen.

Er zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door je vingers op zo’n energiebaan op het hoofd te plaatsen, ontstaat er ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Die 32 punten zijn elk verbonden met een specifieke energiebaan en de daarbij behorende overtuigingen en ervaringen in het lichaam over geld, gezondheid, controle, communicatie, vreugde, verdriet, creativiteit enzovoort.

Het aanraken van de bars op je hoofd is als het indrukken van ALT-CTRL-Delete op jouw computer. Je wist oude overtuigingen, pijn en verdriet in je brein. Er ontstaat ruimte.

Een Bars behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten en zorgt voor ontspanning. Het voelt minimaal als een fijne massage, in het beste geval verandert jouw leven door alle rust en ruimte die ontstaat.

Ook voor kinderen.

Acces Bars.jpg